Oldalak

2011. január 8., szombat

Sztereogrammák..=)

ÉÉÉs tarararamm,eltelt az első hét az évbőől...Most éppen örülök,mert hogyha felelek kémiából,akkor kitűnőő leszek *-* És akkor már akárhogy elcseszhetem a felvételit,úgyis felvesznek...:D.*reménykedőönteltfej*
Ahh,azért a tanárok is jófejek,például most nem feleltetnek olyanokat,akiknek már nem kéne rontani...
Végre hétvége..:DAnnyi mindent szeretnék csinálni.Találtam egy rakat érdekes videót,azokat megnézem.Olsni is szeretnék,de persze próbálom visszafogni magam,mert most a Légy jó mindhalálig-ra kell koncentrálnom :/
Ha belekezdek valami másba,rögtön elfelejtem hogy ebben mit olvastam..Szóval,szeretnék felkészülni minden tantárgyra legalább a szerdai napig.És akkor a hét első felében alig kell tanulnom..
Mostanában már táncra is elmegyek..:D Ügyes vagyok mi?^-^De most mérges is vagyok,mivel kéne vinni pénzt..Az oktatónak szülinapja volt SZÜNETBEN azaz kb már 2,5 hete..és most páran vettek neki tortát.De nem azért mert rendesek,és akkor saját pénzből elvállalták,hanem majd mi fizetünk,így közösen.De én már 1 hónapja nem voltm,meg se kérdezték ,hogy vállalom-e.És akkor most face-en írogatnak h vigyem áám a pézt-.-"
Nem tanít minket rég óta,úgyhogy ha annyira meg akarják ajándékozni,gazdalkodjanak saját pénztárcából,ne az enyémből!

Deh most örülök,mert találtam egy szuper kis honlapot ;)Meg egy szuper koreai bandát . ^-^ Lájk..=)
Meg szuper szereogrammákat *.* awwh =D
Itt is van pár:^^
személyes kedvenc..=) egy dínóó
Naagy vigyorgós pofa,kinyújtott nyelvel..:D
Kiemelkedő kúúp


Ez egy kutya,2 madár,meg egy nyuszi a kutyaólban..:D              Ne lepődjön meg aki nem látja elsőre..Nehéz meglátni mögöttük a dolgokat.
                                 1.Kis badzsítás,a kép egy pontjára fókuszálás.Pislogás nuku.
                                 2.Meg kell próbálj a kép mögé nézni!
                                  3.Ha megvan a kép,már nem kell bandzsítanod,anélkül is látod...:)

2 megjegyzés:

  1. wááoo.. az a második szemes kép nagyon fasza! ^^ meg azt a nagy vigyorgó pofa kinyújtott nyelvvel.. azt először nem láttam.. de mostmár igen. X'D de a legjobb a dinós. :)

    VálaszTörlés