Oldalak

2010. december 18., szombat

Szünet :))

Hhúúúh.Szünet :D Tegnap volt az utolsó nap..Tök jó volt:D Nem tanultunk,csak hülyültünk,filmet néztünk,meg beszélgettünk az oszt.társakkal :D Nagyon klassz volt ^^. Szívesen mennék még pár napot,de úgy hogy csak ijen napok lennének,mint ez a Péntek  =D.

Ma reggel tök korán felkeltem.Negyed kilenc! *büszkeképetváág* ^^ Anyával meg Annával elmentünk a boltba,közben esett a hav *-*.Kezdem 1re jobban megszeretni :D Hazajöttünk,aztán meg felhívtam a Fruzsit,hátha lenne kedve kutyátsétáltatni :D
Nahh ezis  szuuper volt xD Sűrűn esett a hóó,és fagyottak voltak az utak,a kutyusok össze vissza ugráltak ,meg mi is Fruzsival hemperegtünk a hóban....:D Aztán 2 ig itt voltak még nálunk..
Úgy volt,hogy délután haverokkal megyünk mozizni,de vmi rézangyal koncert miatt elmaradt a vetítés-.-..pffff...
Holnap,holnapután apánál leszünk,de talán hnapután este bepótolhatnánk.Kedden vagy szegedre megyünk,vagy jön a Bambi..
Bár rá most kicsit haragszom..Meg Laurára is...(Remélem 1ikük sem olvassa :S o.O) Ovi óta barátok vagyunk..Bambival még régebb óta..És.Bejött a képbe a Dorottya.Mostmár nem MI 3 an vagyunk barátnők.Hanem ŐK 3an barátnők..Szilveszter.Együtt tartanak egy "előszilvesztert",csak hárman,és Anettot,Enikőt,Engem,Bettit nem hívtak..Az állítólagos barátnőiket.Nem hát!!Régebben...Hárman...És még híresztelik is,hogy ők HÁRMAN majd előszilvesztert tartanak.Jól van,leszarom.Aztse tudom van-e igaz barátnőm.Barátnőim vannak.De igaz barátnőm egy se.
Mindegy,nem is érdekel..

Irodalomból fogalmazást kell írni.Valami novellát.Ez egészen addig tök szuper,amíg nem kell saját történetet írni.Miért nem lehet Kitalálni valamit??Annyi ötletem lenne!De velem nem történt semmi "olyan nagy dolog",amit érdemes lenne leírni,pláne megosztani a tanárral.
Ááááh.
De legalább szünetvan. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése